Air&me logo

air&me - fransk kjærlighet til design og ren luft

I 2006 kom det en rapport om kvaliteten på luften i franske boliger. Denne viste at innendørs luft ofte er mye mer forurenset enn utendørs luft. Den viste også at de fleste av oss oppholder oss mye innendørs. Dette leste franskmannen Nicolas Planté, og han bestemte seg for å gjøre noe med det.

air&me Rohan
Nicolas Plante

Nicolas etablerte air&me, med mål om å kombinere det nyttige med det hyggelige, ved å forene innovasjon og estetikk. Dette ser vi i alle produktene fra air&me, enten det er luftrenser, luftfukter, luftavfukter eller diffusorer for aromatiske oljer. Produktene er ikke bare nyttige, men ofte også dekorative møbler.

air & me er den "gode luften" hjemme. Jeg ønsket å designe et komplett utvalg av innovative, estetiske, rimelige og miljøansvarlige produkter for å bekjempe innendørs luftforurensning, for å forbedre komforten for alle, og spesielt for dem som lider av helseproblemer. Å puste bedre for å leve bedre, forebygging i stedet for å helbrede, dette er våre ambisjoner.

Nicolas Planté - Grunnlegger av air&me

Viser 1–12 av 18 resultater

air&me Gota (hvit/sort)

1.199,00 kr
Ultrasonisk luftfukter med HygroSmart for inntil ca. 50 m2. Stopper automatisk ved 50% fuktighet. Kalkfilter reduserer hvitt støv, kapasitet på inntil 350 ml/time. Velg mellom hvit og sort.

Vannfilter til luftfukter air&me Gota og Solnan

249,00 kr
Vannfilter for luftfukter Air & Me Gota og Solnan

air&me Buldair

1.199,00 kr
Liten og hendig luftrenser som passer til ca. 15 m². Viftekapasitet på 68 m3. Renser luften med HEPA-filter, kullfilter og ionisering. Ideell for aromaterapi.

air&me Rohan

5.999,00 kr
Stor avfukter som har det meste. WiFi, vanntank, dreneringsslange, innebygget pumpe, hygrostat med display. Få informasjon og styr avfukter fra app på telefonen. 360 m3 luft pr time. Hjul. 50 liter pr døgn. Best i test hos anbefaler.com 2021.

air&me Airain vifte (grå/hvit)

699,00 kr
Elegant, praktisk vifte med trinnløs regulering. Lades opp med USB-C. Stort utkast blåser hele 778 m3/time.

air&me Solnan luftfukter

1.499,00 kr
Ultrasonisk luftfukter med flott design. Med en kapasitet på inntil 280 ml/time er den ideell for rom inntil 40 m2. Enkel å fylle fra toppen, tre viftehastigheter og mulighet for aroma.

PAKKE luftrenser air&me Buldair med ekstra filter

1.448,00 kr
air&me Buldair er en luftrenser som forvandler huset, kontoret eller soverommet ditt til en boble av ren luft. Den dekker overflater på opptil 15 m², og har et HEPA11-partikkelfilter og et aktivt kullfilter.

air&me Dourdou termometer og hygrometer

299,00 kr
Lite og praktisk termo -og hygrometer som raskt lar deg visualisere fuktighet og temperatur i rommet ditt. Lysdiode og magneter.

Veggfeste for air&me Lendou

999,00 kr
Ekstrautstyr til luftrenseren air&me Lendou. Fest luftrenseren til veggen.

HEPA-filter til air&me Lendou

499,00 kr
Dette høyeffektive filteret kombinerer to komplementære prosesser for å sikre ren luft: HEPA H13 (High Efficiency Particulate Air) filtrering, som

Ladeplate for air&me Lendou

449,00 kr
Ekstrautstyr til luftrenseren air&me Lendou. Lad telefonen trådløst ved å legge den på luftrenseren.

Forfilter til luftrenser air&me Lendou

199,00 kr
Forfilter av stoff som fanger opp støv. Originalt forfilter til luftrenseren air&me Lendou. Fås i flere farger og mønstre.