Leilighet

Billig avfukter

Billig luftavfukter med god kvalitet – kampanjer med kort varighet
Meaco avfuktere er ikke blant de billigste avfukterene, men fra tid til annen kommer det tilbud og kampanjer som gjør at du likevel kan få en billig Meaco avfukter. På denne siden presenterer vi noen av de tilbudene du kan få. Husk at dette er tilbud og kampanjer med kort varighet og med lav lagerbeholdning. Ønsker du en billig avfukter som du finner på denne siden så bør du derfor slå til nå.

Prisen på en billig avfukter
Når du skal kjøpe en billig avfukter så bør du tenke på at prisen er avhenig av flere faktorer. Du bør også ta hensyn til følgende:

Strømforbruk
Billige avfuktere har ofte ikke den kvaliteten som dyrere avfuktere. Det er benyttet dårligere komponenter, og derfor blir strømforbruket høyere. Kjøper du det billigste du finner, så vil du som regel også få det høyeste strømforbruket. Se derfor litt på strømforbruket før du kjøper en billig avfukter. Ser du generelt på det bør en 10 liters kompressorbasert avfukter bruke godt under 200 Watt. En 20 liters avfukter bør bruke godt under 300 Watt. Er strømforbruket over dette bør du være skeptisk. Husk at strømmen ikke er gratis lenger.

Andre driftsutgifter
Enkelte avfuktere har HEPA-filter, kullfilter og andre forbruksvarer som skal byttes. Dette har også en kostnad. Sjekk prisen på dette tilbehøret. Som regel er det smart å bruke dette tilbehøret selv om det koster ekstra. For eksempel vil et HEPA-filter gi deg både renere luft og lengre levetid for avfukteren.

Byggekvalitet og levetid
Kvalitet og levetid henger ofte sammen med prisen. Kjøper du det absolutt billigste så får du som regel noe som ikke har så lang levetid. Om avfukteren slutter å virke etter noen år så har det ikke vært så billig å kjøpe billig likevel.

Nedenfor ser du noen av de kuppene du kan gjøre akkurat nå. Kan en av disse være av interesse så bør du slå til nå. I morgen kan de være borte.