Hvordan velge riktig, Sammenligne avfuktere, Velge avfukter

Arida S9L vs Arida S7L Deluxe

ren luft by

Hva er forskjellen på Arida S9L og Arida S7L Deluxe?

Arida S9L og Arida S7L deLuxe er to ganske like luftavfuktere, men det er en del ting som skiller dem. Noe er bedre på den ene, mens andre ting er bedre på den andre. Hva er viktig for deg?

Begge har tørkerotor
Begge har tørkerotor og er godt egnet i alle temperaturer fra 0 til 30 grader.

S9L fjerner mest fuktighet
S9L kan fjerne 9 liter vann pr døgn, mens S7L kan fjerne 7 liter vann pr døgn. S9L fjerner derfor mest fukt. NB: Hvis du bruker HEPA-filter på S9L blir tørkekapasiteten redusert, slik at disse to i praksis får samme tørkekapasitet.

Begge har ionisering
Både S9L og S7L har ionisering av luften, som bidrar til å redusere vond lukt.

S9L har bedre luftfilter
S7L DeLuxe har et standard luftfilter. S9L har både HEPA-filter og kullfilter i tillegg. Dette er med på å fjerne partikler og lukt. S9L er en hybrid luftavfukter og luftrenser.

S7L DeLuxe tar mindre plass
S7L DeLuxe er mindre enn S9L.  I praksis fjerner de omtrent like mye fuktighet, og har du det trangt (eller liker kompakt design) så bør du velge S7L DeLuxe.

S7L DeLuxe er penest
Vel, dette kommer an på øyet som ser, men de fleste som ser begge to synes at S7L DeLuxe er den peneste. Den har en høyere finish, og er satt sammen bedre. Den gir en god følelse når du tar i den, mens S9L kan gi et litt “billig” inntrykk. Begge er kvalitetsmessig gode nok, men S7L DeLuxe gir en høyere kvalitetsfølelse.

S7L DeLuxe er mest moderne
Her er det ingen tvil. S7L DeLuxe har muligheten til å kople seg opp mot din telefon. Bruker du appen så kan du styre avfukteren fra telefonen. Dette er moderne funksjoner som virkelig skiller disse to modellene.

Begge har spjeld, men …
Hos S9L må du justere spjeldet manuelt, mens på S7L DeLuxe kan dette spjeldet rotere frem og tilbake for å spre luften bedre. Dette er nyttig for å få en effektiv klestørk.

S7L DeLuxe er lettest å flytte
S7L DeLuxe har bærehåndtak og er lettere å flytte rundt i boligen. Kanskje vil du tørke klær den ene dagen og avfukte kjelleren den neste. S7L DeLuxe er liten og lett, og har et bærehåndtak som gjø at den er lett å flytte på.

Smmenligne avfukter Arida S9L vs Arida S7L DeLuxe