Test og omtale

2018 Avfukter garasje NVMC

Luftavfukter i garasje: Ta vare på verdiene!
Har du en gammel bil eller en gammel motorsykkel som du ønsker å ta vare på? Husk å holde din garasje tørr. Dette gir mindre rust, mindre tæring i det elektriske, mindre råte i interiør. I tillegg tar det vare på selve bygningen også. Har du verdisaker i garasjen, så må du også passe på det og ta vare på verdiene.

“Sidevogna” er medlemsbladet til Norsk Veteran Motorsykkel Club – NVMC. I nummer 5-2018 (oktober) skrives det om hvordan man kan holde garasjen tørr. Artikkelen forklarer hvordan de forskjellige typene avfukter fungerer og hvilken type som passer best i garasjen.

Du kan lese hele artikkelen her, for å finne ut hva som passer best for deg. 

Kort fortalt:
– Avfukter med kompressor er sjeldent riktig i en garasje.
– Avfukter med tørkerotor er godt egnet i garasje, om du har det frostfritt og kan bli kvitt flytende vann.
– Avfukter med sorpsjon er godt egnet om du kan oppleve frost eller om du ikke har noen mulighet for å bli kvitt vannet.

Artikkelen er skrevet av Jarle Karlsrud, som er en ivrig motorsyklist, skribent og som også jobber hos Bedre Inneklima AS.

Under bildet kan du se produktene som er omtalt i artikkelen. Ønsker du mer informasjon om avfukter for garasje, eller hjelp til å velge? Du kan gjerne ringe oss på 33470100 eller kontakte oss her.

omtale meaco arida NVMC avfukter garasje
Denne videoen viser hvordan adsorpsjonsavfukterene fra Arida kan monteres i en garasje: